Spareribs met honing

Spareribs met honing
Voorbereiding 130 min.
Kooktijd 40 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Theelepels gemberpoeder
1 c.à.c
Kruidnagel
0.25 c.à.c
Olijfolie
1.5 el
Kleine varkensribbetjes
0.5 kg
Zout, peper van de molen
Venkelzaadjes
0.5 c.à.c
Teentjes look
1
Kaneelpoeder
0.25 c.à.c
Sherry
2.5 el
Ketchup
2.5 el
Honing
1 el
Water
1.5 el

Spareribs met honing

Bereiding

Intro

Test introduction step 1

Intro

Test introduction step 2

1

Meng de gember met de kruidnagel (fijngestampt in een mortier) en de olie en kruid met peper en zout. Strooi dit mengsel over de ribbetjes.

2

Maak de marinade door alle ingrediënten te mengen. Smeer de ribbetjes royaal in met deze marinade en laat tussen een half tot 2 uur rusten.

3

Bak de ribbetjes 35 tot 40 min op de barbecue terwijl je ze regelmatig bevochtigt met de marinade en halfweg de baktijd omkeert tot ze karamelliseren.

Allergènes

FIX VALUE NL ALGERGENS