5,55 €
7,40 €/kg
Per stuk
Meer details
Soubry Speltbloem wordt gemaakt op basis van 100% speltgraan. Ze is geschikt om in dezelfde bereidingen te gebruiken als tarwebloem. Spelt bevat weinig gluten en er zitten meer mineralen en aminozuren dan in andere granen. Je kan deze gebruiken voor zoute, hartige én zoete bereidingen. Brood, koekjes, gebak, pannenkoeken, wafels, pasta ... De lijst gaat door!Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Soubry Spelt Patisseriebloem 750g100% speltbloem
meelverbeteraar: ascorbinezuur
Voedingswaardetabel
Per 100g | |
---|---|
Energie | 1460kJ/ 342kcal |
Vetten | 1.3g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.2g |
Koolhydraten | 68.9g |
waarvan suikers | 0.8g |
Voedingsvezels | 3.7g |
Eiwitten | 12.4g |
Zout | 0.003g |
Per 100g | |
---|---|
Energie | 1460kJ/ 342kcal |
Vetten | 1.3g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.2g |
Koolhydraten | 68.9g |
waarvan suikers | 0.8g |
Voedingsvezels | 3.7g |
Eiwitten | 12.4g |
Zout | 0.003g |
Bevat
Spelt, tarwe
Kan het volgende bevatten
Eieren, melk, noten, soja
Andere
Kan sporen bevatten van: noten, melk, ei en soja.Bereiding en gebruik
Geschikt om in dezelfde bereiding te gebruiken als tarwebloem. Voor zoute en zoete bereidingen zoals brood, koekjes, gebak, pannenkoeken, wafels, pasta, enz.
Houdbaarheid
Droog en bij voorkeur koel te bewaren Ten minste houdbaar tot
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
NV. Etabl. Joseph SOUBRY Verbrandhofstraat 51 B-8800 Roeselare België Tel: +32 (0)51/22 23 20 - Fax: +32 (0)51/22 90 72 e-mail: [email protected] - www.soubry.be