Spicy veggieburger met koriander

Ingrediënten voor:
Spicy veggieburger met koriander
Bereiding
1
Hak de koriander, de munt, de rode chilipeper en het lente-uitje fijn.
2
Doe de kikkererwten en de maïs in een blender en mix tot een smeuïg geheel. Meng er de fijngehakte kruiden en de helft van het paneermeel onder.
3
Breng het mengsel op smaak met komijn, currypoeder en wat peper en zout.
4
Voeg het limoensap toe en laat het mengsel tien minuten opstijven.
5
Vorm burgers van het mengsel.
6
Wentel de burgers door de rest van het paneermeel, en laat ze een halfuur rusten in de koelkast.
7
Bak de burgers goudbruin.
8
Snij de radijzen in flinterdunne schijfjes en meng ze onder de mayonaise.
9
Snij de broodjes open en beleg met de veggieburgers en de radijzenmayonaise.
10
Leg nog wat extra schijfjes radijs op de mayonaise.
11
Snij nog wat lente-uitjes overlangs en leg ze in water zodat ze mooi opkrullen, en werk de burgers ermee af.