Spiesjes van varken en mango, garam masalaboontjes en rijst

Spiesjes van varken en mango, garam masalaboontjes en rijst
Bereiding
1
Kook de rijst gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Kook de groene boontjes in enkele minuten beetgaar. Giet af en spoel onder koud water.
2
Snij het varkensvlees in stukken en meng met de (graan)mosterd, een geutje olie, peper en zout. Laat even marineren. Schil en snij de mango in ongeveer even grote stukken als het vlees. Rijg het vlees en de mango op spiesjes.
3
Verhit een grillpan op een hoog vuur en bak de spiesjes in ongeveer 7 à 10 min. aan beide kanten gaar. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Verhit wat olie in een steelpan en stoof de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de boontjes toe en kruid met garam masala, peper en zout. Roerbak 3-4 min. Serveer de spiesjes met de boontjes en de rijst.