Spinaziewafels (bio)

Voorbereiding
15 min.
Kooktijd
10 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Spinaziewafels (bio)
Bereiding
1
Giet de gesmolten boter, de yoghurt, de melk, peper en zout in een kom. Scheid de eiwitten van de eidooiers. Voeg de helft van de eierdooiers toe aan de kom. Meng. Voeg beetje bij beetje de bloem toe. Meng tot het mengsel glad is. Voeg de goed uitgelekte gehakte spinazie toe. Klop in een andere kom al het eiwit stijf. Voeg het eiwit voorzichtig toe aan de bereiding met spinazie.
2
Verwarm het wafelijzer, giet voor iedere wafel 2 eetlepels van het beslag op het wafelijzer, laat 3 tot 4 minuten bakken.
3
Bak in een beetje boter een spiegelei in een pan. Dien op met de goudbruin gebakken wafels.