Steak met choronsaus en groentefrietjes

Steak met choronsaus en groentefrietjes
Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Middelmatig

Ingrediënten voor:

personen
MAX
wortelen
3 st
pastinaak
300 g
Provençaalse kruiden
1 c.à.c
bearnaisesaus
220 ml
tomatenconcentraat
2 c.à.c
steak
2 st
olijfolie
2 el
arachideolie
2 el
peper
zout

Steak met choronsaus en groentefrietjes

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de gekleurde wortelen en de pastinaak in dunne frietjes en schik ze in een ovenschaal. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper, zout en de Provençaalse kruiden. Bak zo'n 30 min. in de oven.

2

Verwarm de bearnaisesaus en meng er het tomatenconcentraat onder. Hou warm.

3

Kruid de steak met peper en zout en bak kort aan in een pan met wat arachideolie. Serveer de steak met de groentefrietjes en de choronsaus.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
120kj
Vetten
1,3
Zout
0,3
Eiwitten
6,5