Sticky brochettes met rijst en paksoi
Sticky brochettes met rijst en paksoi
Bereiding
1
Snij de paksoi in hapklare stukken. Snipper de knoflook fijn en rasp de gember. Stoof beide aan in wat olie op een laag vuurtje. Stoof er de paksoi bij tot die gaar is. Strooi er de sesamzaadjes over.
2
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de brochettes in met ketjap. Bak ze in wat olie op een zacht vuurtje. Haal de brochettes uit de pan en zet het vuur uit.
3
Giet de resterende ketjap in de pan. Los de maizena op in een half glas water en doe bij de ketjap. Roer tot een gladde saus. Serveer de brochettes met de rijst en de saus. Bestrooi met de in ringen gesneden bosuitjes en serveer met de paksoi.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
121kcal
Vetten
1,4g
Zout
0,3g
Eiwitten
9,2g