Stokbrood met erwtentapenade, ricotta en kipfilet

Stokbrood met erwtentapenade, ricotta en kipfilet
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 5 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Diepvrieserwten
100 g
Blaadjes basilicum en blaadjes munt
Handvol waterkers
0.5
Olijfolie
Ricotta
50 g
Gehakt bieslook
0.5 el
Stukken stokbrood Kwaliteitsketen Carrefour
2
Sneden kippenborstfilet
4
Peper van de molen, zout

Stokbrood met erwtentapenade, ricotta en kipfilet

Bereiding

1

Dompel de erwten 5 min onder in kokend, gezouten water. Laat uitlekken en hou onder koud water. Mix met de basilicumblaadjes, de munt, de waterkers en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. 

2

Kruid de ricotta met peper en zout en meng met de bieslook. 

3

Snij de stukken stokbrood in de lengte door, beleg met een lag erwtentapenade, daarna met een laag ricotta en ten slotte met 2 sneden kippenborstfilet. Geef een draai aan de pepermolen en sluit je broodje met de tweede helft.