Stoofpotje met kip en verse tagliatelle (Bio)

Stoofpotje met kip en verse tagliatelle (Bio)
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 25 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Kippenbouten
2
Ui
0.5
Teentjes knoflook
1
Olijfolie
1.5 el
Champignons
62.5 g
Eiertagliatelle
187.5 g
Room
5 cl.
Takjes dragon
1
Bloem
0.5 el
Boter
12.5 g
Zout
Peper

Stoofpotje met kip en verse tagliatelle (Bio)

Bereiding

1

Verhit de olijfolie en boter in een stoofpan. Voeg de gesnipperde ui, de tenen knoflook, de kippenbouten en de bloem toe. Bak in enkele minuten goudbruin. Giet er water bij tot de kip half onderstaat en laat 25 min. sudderen op een laag vuur. Doe er 10 min. voor het einde de in vieren gesneden champignons en de room bij.

2

Kook de tagliatelle 3 min. in een grote pan met kokend water. Laat uitlekken en meng er de fijngehakte dragon onder.

3

Verdeel de tagliatelle over borden en schik er de kip en champignons op. Lepel er de saus over en serveer.