Strudel van zoete aardappel met feta en komijn

Strudel van zoete aardappel met feta en komijn
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Middelmatig

Ingrediënten voor:

personen
MAX
zoete aardappel
150 g
bladerdeeg
1 st
feta
50 g
garam masala
1 c.à.c
ei
1 st
kerstomaatje
100 g
rucola
90 g
komijn
1 c.à.c
olijfolie
peper
zout
bakpapier

Strudel van zoete aardappel met feta en komijn

Bereiding

1

Schil de zoete aardappel, snij in blokjes en kook beetgaar in gezouten water.

2

Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het bladerdeeg in twee en leg op elke helft de stukjes zoete aardappel in het midden. Bestrooi met wat verkruimelde feta en garam masala. Vouw het bladerdeeg dicht. Sluit de randen.

3

Klop het ei los en strijk het bladerdeeg ermee in. Leg de strudels op een bakplaat met bakpapier en bak ze zo'n 20 min. in de oven. Halveer intussen de kerstomaatjes en meng onder de salade, kruid met peper en zout, bestrooi met wat komijn en bedruppel met wat olijfolie. Serveer de strudels met de salade.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
829kj
Vetten
5,7
Zout
0,59
Eiwitten
4,5