Taart met camembert

Taart met camembert
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 45 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Camembert
0.5
Boter
10 g
Bloem
1 el
Kruimeldeeg
0.5
Eieren
2
Room
200 ml
Zout
Peper

Taart met camembert

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de korst van de camembert. Beboter een bakvorm, bestuif met bloem en bekleed met het deeg. Snij de camembert in kleine blokjes en verdeel ze over de deegbodem.

2

Klop de eieren los met de room en kruid naar smaak met zout en peper.

3

Giet dit mengsel over de camembert en bak 40 à 45 min in de oven. Serveer meteen.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
872kcal
Vezels
1,1g
Eiwitten
27g