Taco’s gevuld met gegrilde kip, geserveerd met guacamole van avocado en kiwi
Taco’s gevuld met gegrilde kip, geserveerd met guacamole van avocado en kiwi
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil en ontpit de avocado’s. Snij het vruchtvlees in stukken. Schil de kiwi’s en snij het vruchtvlees in stukken. Verwijder de zaadlijst en de zaadjes van het pepertje en hak het fijn. Snipper de koriander en de lente-ui. Giet de stukken avocado, kiwi, peper en ui, de koriander en het limoensap in een blender en mix. Breng op smaak met zout en meng.
2
Kruid de kipfilets langs beide kanten met peper en zout. Gril het vlees in de olijfolie terwijl je de filets regelmatig omkeert. Snij de kip in reepjes. Snij de tomaten in 4.
3
Verwarm de taco’s 8 min. in de oven. Vul met de kippenreepjes, de tomatenpartjes, de rucola en serveer met de guacamole van avocado en kiwi.