Tagliata met rucola en parmezaan

Tagliata met rucola  en parmezaan
Voorbereiding 10 min.
Kook 6 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Bio steak
600 g
Bio pijnboompitten
2 handvol
Bio rucola
400 g
Bio tomaten
4
Bio parmezaan
1

In je voorraadkast

Olijfolie
Zout
Peper

Tagliata met rucola en parmezaan

Bereiding

1

Bak de steak aan beide kanten kort in een hete pan met olijfolie. Kruid met zout en peper en laat het vlees afgedekt rusten.

2

Rooster intussen de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Hak de rucola grof op een grote houten plank. Snij de tomaten in stukken en leg ze bij de rucola. Snij de parmezaan in schilfers met een dunschiller.

3

Snij de steak in plakjes van 1,5 cm dik en leg ze op de rucola. Strooi er parmezaanschilfers en geroosterde pijnboompitten over. Kruid met zout en peper, besprenkel met een scheutje olijfolie en dien meteen op.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
707kcal
Vetten
50g
Suiker
4,5g
Vezels
7,2g
Eiwitten
53g