Tagliata van rundsvlees

Tagliata van rundsvlees
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 6 min.
Rusttijd 40 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Rundsvlees
0.5 kg
Olijfolie
2 el
Rucola
50 g
Gedroogde tomaten
50 g
Parmezaanschilfers
50 g
Grof zeezout
Zout
Peper

Tagliata van rundsvlees

Bereiding

1

Haal het vlees 30 min op voorhand uit de koelkast. Kruid het met zout en peper en besprenkel met olijfolie.

2

Rooster het vlees ongeveer 3 min per kant op de barbecue. Leg het vervolgens op een schaal en bedek met een vel bakpapier of aluminiumfolie. Laat zo 5 à 10 min rusten.

3

Snij het vlees in dunne reepjes en versier met rucola en gedroogde tomaten. Bestrooi met grof zeezout en de Parmezaanschilfers.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
156kcal
Vetten
7,9g
Vezels
0,2g
Eiwitten
19g