Tagliatelle met pesto van erwten en spek​ (bio)

Tagliatelle met pesto van erwten en spek​ (bio)
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Olijfolie
Basilicum
Parmezaanse kaas
Bevroren erwten
Hele amandelen
Teentjes knoflook
0.5
Sneetjes spek
Verse tagliatelle

Tagliatelle met pesto van erwten en spek​ (bio)

Bereiding

1

Om de pesto te bereiden: combineer de erwten, het basilicum, de Parmezaanse kaas, amandelen, look en olie in een keukenmixer (of in een maatbeker met staafmixer). Mix en zet opzij.

2

Leg de sneetjes spek op bakpapier en zet 10 minuten in de oven op grilstand. Kook de pasta in een pot gezouten kokend water. Giet af en meng met een deel van de pesto.

3

Dien de pasta op met de rest van de pesto. Bestrooi met de stukjes spek, hele erwten en enkele blaadjes basilicum.