Tagliatelle met prei, geroosterde amandelen en parmezaan
Tagliatelle met prei, geroosterde amandelen en parmezaan
Bereiding
1
Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje erin op. Snij het preiwit in stukken van 1 cm en kook de prei gaar.
2
Kook de tagliatelle in een ruime hoeveelheid gezouten water. Laat uitlekken. Giet de room, de groentebouillon en de prei in een grote pan, kruid met peper en breng langzaam aan de kook.
3
Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof. Hak de peterselie fijn. Meng de tagliatelle door de preisaus. Giet de pasta in de borden en bestrooi met de amandelschilfers, platte peterselie en parmezaanschilfers. Dien onmiddellijk op.
Informations nutritionnelles
per 100 g
Energie
192kcal
Vetten
2,9g
Zout
0,32g
Eiwitten
5,9g