Thaise kippenburgers, gewokte paksoi met oestersaus en wilde rijst

Thaise kippenburgers, gewokte paksoi met oestersaus en wilde rijst
Bereiding
1
Kook de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snij de lente-ui in ringen. Mix de gepelde knoflook, chilipeper, vissaus en de helft van het limoensap. Voeg samen met de helft van de lente-ui toe aan het kippengehakt en meng goed. Maak je handen nat en vorm burgers van het gehakt (2 burgertjes per persoon). Verwarm wat olie in een pan en bak de burgertjes op een laag vuur in 15 min. aan beide kanten gaar.
3
Snij de paksoi in stukken. Verwarm wat olie in een wok en roerbak de overgebleven lente-ui 2 min. Voeg dan de paksoi toe, roerbak 3 min. verder en voeg de oestersaus, het overgebleven limoensap en de bruine suiker toe. Meng goed en laat nog 2 min. gaar worden. Serveer de kippenburgers met de paksoi en de wilde rijst.