Thaise scampibrochettes met mango-pindadip
Thaise scampibrochettes met mango-pindadip
Bereiding
1
Maak eerst de marinade: meng in een schaal de knoflook met de olijfolie, de pili-pili, zout en peper. Leg er de scampi’s in en laat ze minstens 1 u (liever een nacht) marineren in de koelkast.
2
Mix alle ingrediënten voor de dip in een kleine keukenrobot tot een gladde saus. Voeg indien nodig 2 el water toe om de saus iets gladder te maken.
3
Om ze samen te houden en makkelijker te degusteren, prik 2 scampi’s met een schijfje limoen op houten stokjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de spiesjes kort op een hoog vuur. Bestrooi ze met koriander en serveer ze met de mango-pindadip.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
186kcal
Vetten
13g
Vezels
1,3g
Eiwitten
11g