Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour The Market Traiteur Gourmet Varkenshaasje Champignonsaus 600 gBereid varkensvlees 50% (varkensvlees 43%, water, plantaardige oliën (koolzaad, palm, zonnebloem), aroma's, zout)
gekweekte champignons 24%
water
room (room, maïszetmeel)
rode porto
cognac
gemodificeerd maïszetmeel
sjalotten
runderfond (natuurlijke aroma's, glucosestroop, water, runderextracten, zout)
kippenfond (kippenbouillon, cichoreivezel en extract, zout, groentenextracten, natuurlijk aroma)
tarwebloem
champignonconcentraat
gedehydrateerde paddenstoelen (bruine ringboleet, eekhoorntjesbrood, cantharel, hoorn-van-overvloed)
bieslook
palmvet
verdikkingsmiddelen: E412 - E415
Voedingswaardetabel
per 100 g : | |
---|---|
Energie | 515 kJ (123 kcal) |
Vetten | 7.0 g |
(waarvan verzadigde vetzuren | 2.8 g) |
Koolhydraten | 2.1 g |
(waarvan suikers | 0.3 g) |
Vezels | <0.5 g |
Eiwitten | 13 g |
Zout | 0.99 g |
per 100 g : | |
---|---|
Energie | 515 kJ (123 kcal) |
Vetten | 7.0 g |
(waarvan verzadigde vetzuren | 2.8 g) |
Koolhydraten | 2.1 g |
(waarvan suikers | 0.3 g) |
Vezels | <0.5 g |
Eiwitten | 13 g |
Zout | 0.99 g |
Bevat
Melk, tarwe
Kan het volgende bevatten
Eieren, mosterd, noten, pinda's, schaaldieren, selderij, sesam, soja, vis, weekdieren
Andere
Kan sporen bevatten van selderij, schaaldieren, eieren, vis, weekdieren, mosterd, aardnoten, sesamzaad en noten.Bereiding en gebruik
In de microgolfoven: enkele gaatjes in de folie prikken. Gedurende 4 minuten op 850 watt verwarmen. Traditionele oven: enkele gaatjes in de folie prikken. Gedurende 20 minuten op 160°C verwarmen.
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Te bewaren tussen 0℃ en +4℃. Bewaart nog 1 dag in de koelkast, eens geopend. Te gebruiken tot: zie etiket.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Tray
Leveranciersadres
CARREFOUR BELGIUM n.v. Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem België. Tel: 0800/9.10.11 www.carrefour.be