Tiramisu met frambozen en Grand Marnier

Tiramisu met frambozen en Grand Marnier
Voorbereiding 20 min.
Kook 0 min.
Rusttijd 480 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Eieren
1
Fijne suiker
37.5 g
Mascarpone
62.5 g
Boudoirs
100 g
Grand Marnier
25 ml
Frambozen
62.5 g

Tiramisu met frambozen en Grand Marnier

Bereiding

1

Splits de eieren en klop de eidooiers met de suiker op tot het mengsel schuimt. Voeg de mascarpone toe en klop stevig op. Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig door het mengsel.

2

Dompel de boudoirs een voor een kort onder in de Grand Marnier. Schik ze in een grote schaal of in afzonderlijke glazen. Bedek met een laag mascarponecrème en daarna met een laag frambozen. Wissel de laagjes verder af en eindig met frambozen.

3

Zet minstens 4 u in de koelkast, liefst een nacht, voor het opdienen.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
289kcal
Vetten
11g
Vezels
1,8g
Eiwitten
5,1g