Tiramisu met frambozen en Grand Marnier
Voorbereiding
20 min.
Kook
0 min.
Rusttijd
480 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Tiramisu met frambozen en Grand Marnier
Bereiding
1
Splits de eieren en klop de eidooiers met de suiker op tot het mengsel schuimt. Voeg de mascarpone toe en klop stevig op. Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig door het mengsel.
2
Dompel de boudoirs een voor een kort onder in de Grand Marnier. Schik ze in een grote schaal of in afzonderlijke glazen. Bedek met een laag mascarponecrème en daarna met een laag frambozen. Wissel de laagjes verder af en eindig met frambozen.
3
Zet minstens 4 u in de koelkast, liefst een nacht, voor het opdienen.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
289kcal
Vetten
11g
Vezels
1,8g
Eiwitten
5,1g