Toast met artisjokken, ansjovis, feta en caesarvinaigrette

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
10 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Ingrediënten voor:
personen
MAX
Toast met artisjokken, ansjovis, feta en caesarvinaigrette
Bereiding
1
Maak eerst de vinaigrette: mix in de blender de eieren met de mosterd. Klop tot een dikke mayonaise door er al mixend beetje bij beetje de olie aan toe te voegen. Voeg dan de ansjovis, de look, de Worcestershiresaus, de tabasco en het citroensap toe en mix verder tot een gladde vinaigrette. Kruid met peper en giet in een glazen fles. Bewaar die in de koelkast
2
Laat de artisjokharten zorgvuldig uitlekken en snij ze in tweeën. Rooster het brood lichtjes. Leg er slablaadjes op, en daarna artisjokharten en ansjovisfilets.
3
Verkruimel de feta over de toasts en dien op met de vinaigrette.