Toast met huisgemaakte tonijnsalade en tuinkers


Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
0 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Toast met huisgemaakte tonijnsalade en tuinkers
Bereiding
1
Snij de selderij in dunne ringetjes en snipper de ui fijn. Laat de tonijn uitlekken en hak de kappertjes grof. Pers het sap van 1/2 citroen. Meng in een kom de tonijn, selderij, ui, mayonaise, mosterd, 1 el citroensap en de kappertjes. Breng op smaak met peper en zout.
2
Toast de sneetjes brood in een broodrooster. Snij de rest van de citroen in partjes.
3
Beleg de toast met de tonijnsalade en werk af met een handvol tuinkers. Leg de partjes citroen mee op het bord.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
155 kcal
Vetten
8,2 g
(waarvan verzadigde vetten)
1,1 g
Koolhydraat
5,2 g
Suiker
1,7 g
Vezels
1,1 g
Zout
1 g
Eiwitten
14 g