Tofubrochettes met gevulde aardappelen

Ingrediënten voor:
Tofubrochettes met gevulde aardappelen
Bereiding
1
Meng alle ingrediënten voor de marinade. Snij de tofu in acht dunne plakken en laat ze 15 min marineren.
2
Prik de aardappelen in met een vork en bak ze 5 min op 800 watt in de microgolfoven. Verpak ze apart in aluminiumfolie en bak ze 15 min op de barbecue. Meng de zure room met de lente-uitjes, blokjes komkommer, de dille en de knoflook. Kruid met zout en peper. Steek de tofu op spiesjes en bak ze goudbruin op de barbecue.
3
Snij een hoedje van de aardappelen en schep er met een lepeltje voorzichtig een deel van het kruim uit. Vul de aardappelen op met het roommengsel en werk ze af met lente-ui, komkommer en dille. Dien op met de tofubrochettes, bestrooid met snippers van het rode pepertje.