Tomatensaus op Provençaalse Wijze 350 g

Land van herkomst
Frankrijk
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Reflets de France Sauce Tomate à la Provençale 350 gTomatenpulp uit de Provence 54.3%
tomatenpuree uit de Provence 26.7
uien
extra olijfolie verkregen van de eerste persing
rode paprika`s
glucose-fructosestroop
knoflook
basilicum
zout
gemodificeerd aardappelzetmeel
suiker
peterselie
peper
natuurlijk basilicumaroma met andere natuurlijke aroma's
oregano
Voedingswaardetabel
per 100 g : | |
---|---|
Energie : | 250 kJ - 60 kcal |
Vetten : | 2.9 g |
(waarvan verzadigde vetzuren : | 0.4 g) |
Koolhydraten : | 5.5 g |
(waarvan suikers : | 5.5 g) |
Vezels : | 3 g |
Eiwitten : | 1.5 g |
Zout : | 1.10 g |
per 100 g : | |
---|---|
Energie : | 250 kJ - 60 kcal |
Vetten : | 2.9 g |
(waarvan verzadigde vetzuren : | 0.4 g) |
Koolhydraten : | 5.5 g |
(waarvan suikers : | 5.5 g) |
Vezels : | 3 g |
Eiwitten : | 1.5 g |
Zout : | 1.10 g |
Kan het volgende bevatten
Melk, mosterd, selderij, sesam, tarwe
Andere
Kan sporen bevatten van tarwe, selderij, melk, mosterd en sesamzaad.Bereiding en gebruik
De saus in een kookpot gieten en op zacht vuurtje opwarmen gedurende 2 tot 3 minuten.
Houdbaarheid
Bewaren op een droge plaats, tegen het licht, op kamertemperatuur. Eens geopend, in de koelkast bewaren en snel consumeren.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Pot
Leveranciersadres
Conserverie Louis Martin EMB 84080B CMI TSA 91431 91343 Massy CEDEX