Tomates farcies aux pâtes grecques, feta et épinards frais
Tomates farcies aux pâtes grecques, feta et épinards frais
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking en laat uitlekken. Verwijder de steeltjes van de spinazie. Snij de feta in kleine blokjes en hak grof. Meng de pasta, de spinazie, de feta, de citroenzeste, de komijn en 1 el olijfolie.
2
Snij het hoedje van de tomaten op 1/3 van de bovenkant. Haal de tomaten leeg en kruid de binnenkant met peper en zout.
3
Vul de tomaten met het pastamengsel. Zet het hoedje er terug op en besprenkel met 1 scheut olijfolie. Schik de gevulde tomaten in een ovenschaal en bak 20 min. in de oven. Serveer onmiddellijk met de sla.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
68kcal
Vetten
0,9g
Zout
0,2g
Eiwitten
2,3g