Tong met tagliatelle en spinazie

Tong met tagliatelle en spinazie
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Sjalotjes, gesnipperd
1
Klontje boter
1
Verse spinazie
200 g
Teentje knoflook, geperst
0.5
Mascarpone
250 g
Visfond
250 ml
Cayennepeper
Verse tagliatelle
250 g
Tongfilets (+/- 200 g p.p.)
2
Bloem
50 g
Olijfolie
Zout, peper

Tong met tagliatelle en spinazie

Bereiding

1

Bak de sjalot glazig in een beetje boter. Voeg de spinazie, de look en de mascarpone toe. Bevochtig met de visfond en meng zorgvuldig door elkaar. Breng op smaak met zout, peper en een mespuntje.

2

Kook de tagliatelle gaar in een grote pan gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en hou apart. 

3

Haal de visfilets door de bloem. Kruid met wat peper en zout. Laat 3 el olijfolie warm worden in een pan en bak de vis gedurende 8 min op een hevig vuur gaar aan elke kant. Meng de spinazie door de pasta en dien op met de vis.