Torentjes van aubergine en tomaat met mozzarella

Torentjes van aubergine en tomaat met mozzarella
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
aubergine
0.5
tomaat(tomaten)
1
courgette
0.5
pestosaus Genovese
4 el
bol(len) mozzarella
1
gehakt basilicum
1 el
gehakte rozemarijn
1 el
olijfolie
peper
zout
bakpapier

Torentjes van aubergine en tomaat met mozzarella

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de aubergine, courgette, tomaat en mozzarella in plakjes. Grill de aubergine- en courgetteplakjes in een pan met olijfolie. Kruid met peper en zout.

2

Maak torentjes op een met bakpapier beklede bakplaat: eerst een plakje gegrilde aubergine, daarna een plakje mozzarella, plakje courgette, wat pesto, een plakje tomaat, plakje aubergine, mozzarella en courgette. Kruid met de rozemarijn.

3

Schuif de bakplaat in de oven tot de kaas gesmolten is. Werk af met het basilicum.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
125kcal
Vetten
3,1g
Zout
0,59g
Eiwitten
4,4g