Giovanni Rana
Tortelloni Pesto, Basilicum en Pijnpitten 250 g
Giovanni Rana
Nutri-Score B
4,39 €
17,56 €/kg
Per stuk

Meer details

Wat maakt Rana zo bijzonder?
Recept zonder:
- conserveermiddelen
- kunstmatige aroma's
- palmolie

Land van herkomst

Italië

Ingrediënten

Giovanni Rana Tortelloni Basil and Pinenuts Pesto 250 g
Vulling 53%: ricotta 36% (melkwei, melk, zout), zonnebloemolie 11%, basilicum 9%, mozzarella kaas, plantaardige vezel, paneermeel (meel van zachte tarwe, water, zout, gist), pecorino kaas 5%, cashewnoten, lactose, geraspte kaas 3%, zout, mais zetmeel, pijnpitten 1%, natuurlijke aroma's (bevatten gerst).
Pasta 47%: meel van zachte tarwe, eieren 30%, griesmeel van harde tarwe.

Voedingswaardetabel

per 100g
Energie 1235 kJ
Energie 2 295 kcal
Vetten 13 g
waarvan verzadigde vetzuren 4.3 g
Koolhydraten 32 g
waarvan suikers 3.3 g
Eiwitten 11 g
Zout 1.5 g

per 100g
Energie 1235 kJ
Energie 2 295 kcal
Vetten 13 g
waarvan verzadigde vetzuren 4.3 g
Koolhydraten 32 g
waarvan suikers 3.3 g
Eiwitten 11 g
Zout 1.5 g

Bevat

Cashewnoten, eieren, gerst, lactose, melk, tarwe

Kan het volgende bevatten

Noten, schaaldieren, selderij, soja, vis, weekdieren

Andere

Gemaakt in een bedrijf waar ook weekdieren, vis, noten, selderij en schaaldieren worden verwerkt.

Allergenen - bijkomende informatie

Allergenen: zie vetgedrukte ingrediënten.

Zonder additieven

Conserveermiddelen

Bereiding en gebruik

Gedurende 2 minuten laten koken in een grote hoeveelheid zout water, afgieten en saus bijvoegen.

Verpakkingsmateriaal

Recyclebaar

Houdbaarheid

Bewaren in de koelkast bij +4/6°C. Verbruiken binnen de 3 dagen na opening.

Bewaring

Gekoeld

Verpakking

Stazak

Leveranciersadres

Pastificio RANA S.p.A. - Via Pacinotti, 25 37057 San Giovanni Lupatoto (VR) - Italia