Tortilla forestière

Tortilla forestière
Bereiding
1
Schil de aardappelen en snij ze in rondjes. Snipper de uien. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan en fruit de uien 2 min. Schep uit de pan en zet opzij. Bak nu de aardappelschijfjes in dezelfde pan. Laat ze 10 min bakken en draai ze af en toe om, ze moeten aan beide kanten goudbruin kleuren. Zet ze opzij bij de uien. Snij de champignons fijn en bak ze ook in dezelfde pan. Zet ze opzij.
2
Pers de knoflook en hak de peterselie fijn. Klop in een grote kom de eieren los met de knoflook, de peterselie, peper en zout. Voeg de aardappelen, de uien en de champignons toe en meng alles.
3
Verhit een scheutje olie in een grote ovenvaste braadpan tot vrij heet. Giet er het tortillamengsel in en laat 5 min bakken op een matig vuur. Schakel intussen de ovengrill in. Zet de pan onder de grill en laat 5 min bakken, zodat ook de bovenkant van de tortilla stolt. Serveer meteen uit de oven, met de sla.