Tortilla met chipolata op z’n Mexicaans

Tortilla met chipolata op z’n Mexicaans
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

chipolata’s met fijne kruiden
300 g
ui
0.5
koriander
5 g
avocado’s
0.5
citroen (sap van)
0.25
tomatensaus
200 g
Colombo kruidenmix
1 c.à.c
blik rode bonen
0.5
tortilla's
4
tortilla chips
100 g
olijfolie
zout

Tortilla met chipolata op z’n Mexicaans

Bereiding

1

Snipper de ui en fruit de ui glazig in 2 el olijfolie op een zacht vuur. Breng op smaak met de Colombo kruidenmix en wat zout en laat nog 2 min. verder stoven op een zacht vuur. Roer af en toe om. Giet de rode bonen af. Doe de rode bonen en de tomatensaus bij de ui en laat nog 5 min. bakken. Hak de koriander grof. Haal de saus van het vuur en giet er ¾ van de verse koriander bij.

2

Bak de in stukken gesneden chipolata’s. Schil en ontpit de avocado. Snij het vruchtvlees in fijne plakjes et besprenkel met het citroensap.

3

Verwarm de taco’s net voor het opdienen. Vul met de tomatensaus met rode bonen, de chipolata, de avocado en verse koriander. Dien op met een handje tortilla chips.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
214kcal
Vetten
3,1g
Zout
1,1g
Eiwitten
6,9g