Tortilla met tonijn en salade van maïs en rode bonen

Tortilla met tonijn en salade van maïs en rode bonen
Nutri-Score A
Voorbereiding 20 min.
Kooktijd 5 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Bosje koriander
1
Rode ui
0.5
Maïs in blik
150 g
Rode bonen in blik
200 g
Peper
0.5
Sap van citroen
0.5
Mayonaise
2 el
Tonijn in blik
125 g
Tortilla's
2
Ijsbergsla
0.25
Limoen
0.5
Olijfolie
Zout
Peper

Tortilla met tonijn en salade van maïs en rode bonen

Bereiding

1

Hak 1 bosje koriander fijn en snipper de ui. Snij het pepertje in rondjes. Giet de maïs en de rode bonen af en spoel ze. Leg ze samen in een schaal en voeg de gehakte koriander, de rode ui, het pepertje en een scheutje olijfolie toe. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout en meng.

2

Mix de helft van het tweede bosje koriander met de mayonaise. Laat de tonijn uitlekken en verdeel hem in stukjes.

3

Warm de tortilla’s op in een braadpan. Vul elke tortilla met fijngesneden ijsbergsla, de maïs-bonensalade, tonijn en koriandermayonaise. Decoreer met de rest van de koriander en serveer met een partje limoen.