Ontdek welke Carrefour-producten werden “Erkend als Smaak van het Jaar”

Erkend als Smaak van het Jaar: producten bekroond om hun lekkere smaak

Deze Carrefour-producten werden “Erkend als Smaak van het Jaar” door een onafhankelijk consumentenpanel. Proef jij ook?

Quinoa, wortelen, courgettes, een magische mix!

Deze mengeling is klaar in 2 minuten, rijk aan eiwitten en gemaakt van ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw: perfect voor een volledige maaltijd of een heerlijk bijgerecht.

Passie voor perzik

Een superromige yoghurt op z’n Grieks op een laagje passievruchten of perzik, perfect om de zon te doen schijnen. Om te degusteren tijdens een heerlijke pauze dankzij de romige textuur en lekker fruit.

Om te smelten van plezier

Neem een heerlijke pauze met deze mooie tablet pure chocolade met hele hazelnoten van Carrefour Extra. Superlekker en smakelijk… laat jij nog iets over van deze tablet?

Zoals in Griekenland

Een romige textuur dankzij de mengeling van volle melk en room, met krokante toetsen van chocoladeschilfers. Elke lepel doet je smelten van plezier. Perfect voor een lekkere pauze op gelijk welk moment van de dag!

Kraaklekker

Een schat aan hazelnoten en chocolade, mmmm! Ze bevatten bovendien geen palmolie en zijn superhandig om mee te nemen en uit te delen.

Pssssstt!

Een sprankelend drankje met onevenaarbare smaak. Serveer deze cola zonder toegevoegde suikers goed koud: ideaal om je doorheen te dag te verfrissen. Eens je hem proeft, kan je niet meer zonder!

Dubbel lekker

Een zacht en romig koekje binnenin, dat smaakt! Ze zitten verpakt per 2 en je glijdt ze makkelijk in je tas voor een superlekker tussendoortje.

So fresh

Verfris jezelf met een glas Iced Tea van Carrefour Sensation met thee-extracten en perziksmaak. Serveer goed fris voor een maximum aan smaak.

Mini koekje, maxi smaak

Je hebt zin in een tussendoortje of je wil originele crackers serveren bij het aperitief?Deze koekjes hebben een heerlijke smaak van comté AOP met een pepertoets: een smaaksensatie!

’t Is speeltijd

Het perfecte tussendoortje om de kids zowel te doen glimlachen als genieten. Een superlekkernij in een grappig jasje!

Extra rood fruit

Een heerlijke romige yoghurt op z’n Grieks, op een laagje frambozen en braambessen. Heerlijk! Met zijn romige textuur en heerlijk fruit is deze yoghurt een echte verwennerij voor een lekkere pauze.

De dag goed van start gaan

De knapperige muesli met 3 soorten chocolade van Carrefour Sensation is een ontbijt voor kampioenen. Een bron van vezels dankzij de havervlokken en een bron van plezier met zijn 3 soorten chocolade: puur, melk en wit. Mmmm!

Bekroond als Smaak van het Jaar : een garantie voor smaak

De als Smaak van het Jaar erkende producten zijn getest en goedgekeurd door een panel van onafhankelijke consumenten en garanderen de hoogste kwaliteitssmaak. Tijdens een strenge smaaktest beoordelen de consumenten het uiterlijk, de geur, de textuur en de smaak van de producten. Deze producten zijn afkomstig van zowel kleine bedrijven als grote groepen. Het kunnen zowel nieuwe als reeds bekende producten zijn. Erkend als Smaak van het Jaar is geen wedstrijd en er zijn geen prijzen te winnen. Het is een onafhankelijke consumentenkwaliteitsprijs, een garantie voor smaak. Want dat is wat telt... Het plezier van het proeven.


Monadia-studie: getest door een panel van consumenten in Frankrijk van september tot december 2023