Tournedos met pepersaus en groene salade

Tournedos met pepersaus en groene salade
Voorbereiding 5 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

krieltjes rozemarijn
400 g
stuks tournedos rund
2
groene pepersaus
110 ml
bosje waterkers
1
kropsla met kruiden
125 g
vinaigrette
25 cl.
boter
peper
zout
aluminiumfolie

Tournedos met pepersaus en groene salade

Bereiding

1

Verwijder de onderste steeltjes van de waterkers en meng onder de kropsla. Doe er naar smaak vinaigrette bij.

2

Bak de krieltjes in boter op een laag vuur. Kruid ondertussen de tournedos met peper en zout. Verhit een stevige klont boter in een pan op een hoog vuur en laat de boter schuimen. Verlaag het vuur een beetje en schroei de tournedos aan elke kant dicht. Haal het vlees uit de pan en laat het enkele minuten rusten onder aluminiumfolie.

3

Bereid de groene pepersaus volgens de aanwijzing op de verpakking. Serveer de salade met de gebakken krieltjes en de tournedos en geef er de saus bij.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
97kcal
Vetten
1,8g
Zout
0,27g
Eiwitten
8,3g