Trianon 6 P
Meer details
Amandelbiscuit met chocolade mousse en een krokant laagje praliné (chocolade 25%).Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Atelier Louis Trianon 6 PSuiker
room
cacaomassa
hazelnoot 10%
halfvolle melk
eiwit
cacaoboter
amandel 3%
tarwebloem
volle melkpoeder
watervrij melkvet
emulgator (E322 (soja), E471, E476)
aroma
magere cacaopoeder
glucosestroop
lactose
melkeiwitten
volle melk
rijsmiddel (E500)
zout
gerstemoutextract
stabilisator (E407)
voedingszuur (E330, E331)
verdikkingsmiddel (E412, E415)
plantaardig vet (shea, palm)
kleurstof (E172)
conserveermiddel (E202)
Voedingswaardetabel
per 100g: | |
---|---|
Energie | 1778 kJ - 427 kcal |
Vetten | 28 g |
(waarvan verzadigde vetzuren : | 13 g) |
Koolhydraten : | 36 g |
(waarvan suikers : | 33 g) |
Eiwitten : | 5.6 g |
Zout : | 0.36 g |
per 100g: | |
---|---|
Energie | 1778 kJ - 427 kcal |
Vetten | 28 g |
(waarvan verzadigde vetzuren : | 13 g) |
Koolhydraten : | 36 g |
(waarvan suikers : | 33 g) |
Eiwitten : | 5.6 g |
Zout : | 0.36 g |
Bevat
Amandelen, eieren, gerst, hazelnoten, lactose, melk, soja, tarwe
Kan het volgende bevatten
Noten
Andere
Kan sporen bevatten van andere noten.Bereiding en gebruik
Ontdooid.
Houdbaarheid
Bewaring: 4°C-7°C max.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Pak
Leveranciersadres
CARREFOUR BELGIUM n.v. Leonardo Da Vincilaan 3 1930 Zaventem België Tel: 0800/9.10.11