Truite farcie

Truite farcie
Voorbereiding 25 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Olijfolie
Tijmblaadjes
2 el
Verse oregano, gesnipperd
2 el
Bladpeterselie, gesnipperd
2 el
Grote saliebladeren, fijngesnipperd
4
Teentje(s) knoflook, geperst
1
Forellen Kwaliteitsketen Carrefour, schoongemaakt
2
Citroen, in schijfjes
0.5
Zout, peper

Truite farcie

Bereiding

1

Meng alle ingrediënten voor de salsa en zet minstens 1 u in de koelkast.

2

Meng 2 el olijfolie met de verse kruiden en de knoflook. Kruid de forel met zout en peper. Plooi de vissen open en vul ze met schijfjes citroen en de olie met kruiden. Sluit de vissen en besprenkel ze met olijfolie.

3

Gril de forellen op de barbecue (gebruik eventueel een visrooster).