Varkensbrochette met ananas en noedelsalade op Thaise wijze


Ingrediënten voor:
personen
MAX
Varkensbrochette met ananas en noedelsalade op Thaise wijze
Bereiding
1
Rooster de brochettes op de hete grill van de barbecue tot ze doorbakken zijn. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
2
Verwijder de zaadlijsten van de rode paprika. Snijd de Chinese kool en de paprika in fijne reepjes, snijd de komkommers in fijne schijfjes. Hak de lente-uitjes fijn.
3
Hak de knoflook fijn. Pers de limoenen. Meng de knoflook, de sojasaus, de sesamolie en de honing met 5 el limoensap. Meng de groenten, de koriander, de cashewnoten en de vinaigrette onder de noedels. Serveer de brochettes met de noedelsalade.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
110 kcal
Vetten
2 g
(waarvan verzadigde vetten)
0,4 g
Koolhydraat
15 g
Suiker
4,7 g
Vezels
1,4 g
Zout
1,2 g
Eiwitten
7,1 g