Varkensbrochette met ananas en noedelsalade op Thaise wijze

Varkensbrochette met ananas en noedelsalade op Thaise wijze
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Varkensbrochettes met ananas
2
Rijstnoedels
160 g
Rode paprika
0.5
Chinese kool
0.125
Snackkomkommers
2
Lente-uitjes
2
Geraspte wortelen
50 g
Koriander
10 g
Cashewnoten
25 g

Voor de vinaigrette

Teentje knoflook
0.5
Limoen
1
Sojasaus
3 el
Geroosterde sesamolie
0.5 el
Honing
1.5 el

Varkensbrochette met ananas en noedelsalade op Thaise wijze

Bereiding

1

Rooster de brochettes op de hete grill van de barbecue tot ze doorbakken zijn. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.

2

Verwijder de zaadlijsten van de rode paprika. Snijd de Chinese kool en de paprika in fijne reepjes, snijd de komkommers in fijne schijfjes. Hak de lente-uitjes fijn.

3

Hak de knoflook fijn. Pers de limoenen. Meng de knoflook, de sojasaus, de sesamolie en de honing met 5 el limoensap. Meng de groenten, de koriander, de cashewnoten en de vinaigrette onder de noedels. Serveer de brochettes met de noedelsalade.

Informations nutritionnelles

per 100 g
Energie
110 kcal
Vetten
2 g
(waarvan verzadigde vetten)
0,4 g
Koolhydraat
15 g
Suiker
4,7 g
Vezels
1,4 g
Zout
1,2 g
Eiwitten
7,1 g