Varkensmignonette met krokantjes van koolrabi, gestoofde groenten en krieltjes
Varkensmignonette met krokantjes van koolrabi, gestoofde groenten en krieltjes
Bereiding
1
Schil de koolrabi. Rasp de koolrabi en de courgette. Pers het vocht uit de geraspte groenten en meng met het geklutste ei en de bloem. Kruid stevig met peper en zout en meng goed door elkaar. Stoom de aardappelen gaar zoals vermeld op de verpakking.
2
Snipper de ui fijn. Bak de ui glazig in wat olijfolie op een laag vuurtje. Bak de worteltjes mee tot ze beetgaar zijn en giet er de erwtjes bij. Stoof nog 5 min. mee.
3
Bak het vlees in wat boter op een laag vuurtje. Kruid met peper en zout. Verhit in een andere pan wat olijfolie op een laag vuurtje. Schep hoopjes van het koolrabimengsel in de pan en druk plat. Bak de koekjes langs beide kanten goudbruin. Serveer het vlees met de koolrabikoekjes en de gestoofde wortels met erwtjes.