Varkensmignonette met mosterdsaus, krieltjes, gewokte boontjes en paksoi

Varkensmignonette met mosterdsaus, krieltjes, gewokte boontjes en paksoi
Bereiding
1
Bak de krieltjes in een pannetje met wat olijfolie. Was de paksoi en snij in stukjes. Maak de boontjes schoon. Pel de knoflook en de sjalot en snij fijn. Doe de knoflook en de sjalot in een pan, voeg de boontjes toe en stoof zo'n 8 min. aan, voeg de paksoi toe en stoof nog 2 min. Doe er de sojasaus bij en meng even goed door.
2
Kruid de varkensmignonette met peper en zout en bak het vlees in de pan. Haal uit de pan en houd warm. Voeg de mosterd en de room toe aan het pannetje en laat even koken tot een sausje.
3
Schep de krieltjes met de gestoofde boontjes en paksoi op de borden. Leg er de varkensmignonette bij en werk af met de mosterdsaus.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
385kj
Vetten
0,7
Zout
0,6
Eiwitten
6,6