Varkensoester met Blackwellsaus, frisse salade en ovenfrietjes

Varkensoester met Blackwellsaus, frisse salade en ovenfrietjes
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 210°C. Leg de frietjes op een ovenplaat en bak ze in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op.
2
Verwarm een klontje boter in een pan op een middelhoog vuur. Kruid de varkensoesters met peper en zout en bak het vlees in 10 min. aan beide kanten goudbruin. Maak de vinaigrette door de mosterd te mengen met de witte wijnazijn en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. Blus de pan met de bouillon en voeg de room en pickles toe. Laat enkele minuten inkoken tot de gewenste dikte. Proef en kruid met peper en zout.
3
Meng de sla met de radijsjes en breng op smaak met de vinaigrette. Serveer de varkensoester met de picklessaus, salade en frietjes.