Varkenspannetje met champignons, paprika en boontjes

Varkenspannetje met champignons, paprika en boontjes
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Klontje boter
1
Ui, gesnipperd
0.5
Varkensfilet, in reepjes
200 g
Champignons, in kwartjes gesneden
175 g
Princessenbonen
100 g
Rode paprika, in reepjes
0.5
Room
100 ml
Provençaalse kruiden
0.5 el
Citroen (sap)
0.5
Platte peterselie, fijngesnipperd
Zout, zwarte peper

Varkenspannetje met champignons, paprika en boontjes

Bereiding

1

Laat de boter smelten in de pan en bak de ui glazig. Voeg het vlees toe en daarna de champignons, de prinsessenbonen en de reepjes paprika. Bak gedurende 5 min gaar. 

2

Voeg de room toe en breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden. 

3

Laat de room indikken en voeg er dan al roerend het citroensap aan toe. Strooi er platte peterselie over en dien op met gekookte aardappelen of rijst.