Vegetarische bouillon met orecchiette, spruitjes en wortelen

Vegetarische bouillon met orecchiette, spruitjes en wortelen
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Ui, fijngesnipperd
0.5
Olijfolie
1.5 el
Groentebouillon
0.5 l
Wortelen, in schijfjes
1.5
Tijm
1 el
Spruitjes, in 2 gesneden
250 g
Orecchiettepasta
75 g
Lente-uitjes, gesnipperd
2
Peper van de molen

Vegetarische bouillon met orecchiette, spruitjes en wortelen

Bereiding

1

Bak in een kookpan de ui glazig in olijfolie en giet er de bouillon over. Voeg de wortelschijfjes en de tijm toe en laat 5 min pruttelen. 

2

Voeg de spruitjes en de orecchiette toe en laat 15 min verder garen op een matig vuur. 

3

Voeg enkele minuten voor het einde van de kooktijd de lente-uitjes toe, geef een draai aan de pepermolen en dien op met knapperig stokbrood.