Vegetarische couscous

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
25 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Ingrediënten voor:
personen
MAX
Vegetarische couscous
Bereiding
1
Fruit de uien in 2 el olijfolie. Giet er ongeveer 1 l water en het tomatenconcentraat bij. Doe er de groenten en de specerijen bij en laat 25 min afgedekt sudderen.
2
Giet de couscous in een bord. Breng op smaak met een snuifje zout en 1 el olijfolie. Roer om zodat alle korrels een laagje zout en olie krijgen. Giet kokend water over de couscous. Dek af en laat 5 min wellen. Maak de korrels los met een vork.
3
Serveer de groenten en de kikkererwten bovenop de couscous.
Voedingsinformatie
per 100 g
Vetten
12,2g
Suiker
23,1g
Vezels
20g
Eiwitten
28g