Vegetarische wrap en pindasaus

Vegetarische wrap en pindasaus
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Ongezouten pinda's
150 g
Sesamolie
60 ml
Sojasaus
50 ml
Appelsiensap
1
Honing
2 c.à.c
Avocado
1
Sap van appelsien
0.5
Olijfolie
Zout en peper
Wortel
1
Komkommer
0.5
Sojascheuten
Kokosolie
Muntblaadjes
Korianderblaadjes

Vegetarische wrap en pindasaus

Bereiding

1

Overgiet de pinda's, sesamolie, sojasaus, het sap van een appelsien en de honing in een blender. Vermeng het tot een homogene massa.

2

Plet de avocado fijn met een vork in een bord. Voeg de olijfolie, het sap van een halve citroen, peper en zout erbij.

3

Bestrijk de binnenkant van de wrap met een beetje avocado puree, en leg daarop enkele wortel- en komkommerreepjes, sojascheuten en de munt- en korianderblaadjes.

4

Daarna sla je de beide kanten van de wrap dicht en rol deze al drukkend op de ingrediënten op. Prik in elke helft van de wrap twee tandenstokers en snij doormidden.