Veggieballetjes, gegrilde maïskolf met kruidenboter en zoete aardappelfrietjes
Veggieballetjes, gegrilde maïskolf met kruidenboter en zoete aardappelfrietjes
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de zoete aardappelstaafjes in een schaal, besprenkel rijkelijk met olie en kruid met flink wat paprikapoeder, zout en peper. Meng goed dooreen en spreid de staafjes uit over een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak de frietjes in 20 min. knapperig en goudbruin in de oven.
2
Verwarm een grillpan op een hoog vuur en leg er de maïskolven in. Gril de kolven enkele min. langs elke zijde. Bak de sojaballetjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Meng ondertussen de boter met het limoensap, het korianderpoeder en cayennepeper en kruid met peper en zout. Laat de kruidenboter smelten over de gegrilde maïs en dien op samen met de gebakken sojaballetjes en de zoete aardappelfrietjes.