Veggieburger met koriander

Veggieburger met koriander
Voorbereiding 20 min.
Kooktijd 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Vandemoortele Mayonaise met Citroen
1 el
Vandemoortele Oliemengeling voor warme bereidingen
1.5 el
Gekookte kikkererwten
125 g
Maïs
50 g
Koriander
0.5 el
munt
0.5 el
limoen
0.5 el
Paneermeel
2 el
Rode chilipeper
0.25 st
Bruine broodjes
2 st

Veggieburger met koriander

Bereiding

1

Hak de koriander, munt en chilipeper fijn.

2

Mix kikkererwten en maïs. Meng er de kruiden de helft paneermeel onder.

3

Voeg limoensap toe en laat 10 minuten opstijven.

4

Vorm de burgers en wentel ze door rest van het paneermeel en laat ze rusten in de koelkast.

5

Bak de burgers bruin en schik ze hierna op een broodje en werk af met mayonaise.