Verrassende carbonara met chipolata, rode ui en nootjes
Verrassende carbonara met chipolata, rode ui en nootjes
Bereiding
1
Snij de rode ui in halve maantjes. Hak de walnoten fijn. Bak de ui, samen met de helft van de noten, aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Schenk er na enkele minuutjes wat water bij en laat traag stoven tot de ui helemaal gaar en doorzichtig is.
2
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking. Klop de eieren los en meng met de Parmezaanse kaas. Kruid met peper en zout. Bak de worstjes gaar in boter. Snij ze in stukjes. Voeg de spinazie bij de gare uien en laat slinken.
3
Giet de pasta af en meng er de uien en spinazie onder. Meng er ook de geklutste eieren onder tot er een smeuïge saus ontstaat. Schep er de worstjes bij. Verdeel over de borden. Werk af met een draai van de pepermolen en de rest van de walnoten.