Verrines van Koreaans rundsvlees met mangosalsa

Verrines van Koreaans rundsvlees met mangosalsa
Voorbereiding 20 min.
Kooktijd 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Rijpe mango
0.5
Kleine rode ui
0.5
Handvol verse koriander
0.5
Radijzen
2
Biolimoen
0.5
Gehakt koreaans rundsvlees
200 g
Geroosterde sesamzaadjes
0.5 el
Peper
Zout

Verrines van Koreaans rundsvlees met mangosalsa

Bereiding

1

Schil de mango en snij in kleine blokjes. Pel de rode ui en snij hem in dunne rondjes. Hak de koriander fijn. Snij de radijzen in schijfjes. Pers de limoen uit. Verhit een braadpan op een matig vuur. Bak hierin het rundsvlees gaar en licht krokant.

2

Meng de mango met de rode ui, de koriander en 1 el limoensap. Kruid met peper en zout.

3

Verdeel het vlees over verrines, garneer met salsa en bestrooi met schijfjes radijs en sesamzaadjes.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
106 kcal
Vetten
2,8 g
(waarvan verzadigde vetten)
0,5 g
Koolhydraat
7,5 g
Suiker
4,9 g
Vezels
0,9 g
Zout
1,2 g
Eiwitten
12 g