Verrines van Koreaans rundsvlees met mangosalsa
Voorbereiding
20 min.
Kooktijd
10 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Verrines van Koreaans rundsvlees met mangosalsa
Bereiding
1
Schil de mango en snij in kleine blokjes. Pel de rode ui en snij hem in dunne rondjes. Hak de koriander fijn. Snij de radijzen in schijfjes. Pers de limoen uit. Verhit een braadpan op een matig vuur. Bak hierin het rundsvlees gaar en licht krokant.
2
Meng de mango met de rode ui, de koriander en 1 el limoensap. Kruid met peper en zout.
3
Verdeel het vlees over verrines, garneer met salsa en bestrooi met schijfjes radijs en sesamzaadjes.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
106 kcal
Vetten
2,8 g
(waarvan verzadigde vetten)
0,5 g
Koolhydraat
7,5 g
Suiker
4,9 g
Vezels
0,9 g
Zout
1,2 g
Eiwitten
12 g