Verse perzik met huisgemaakte tonijnsalade

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Bieslook
5 g
Tonijn in eigen nat
200 g
Mayonaise
1 el
Kappertjes
1 tl
Citroensap uit fles
1 el
Perziken
2
Peper
Zout

Verse perzik met huisgemaakte tonijnsalade

Bereiding

1

Hak de bieslook fijn. Laat de tonijn uitlekken en meng met de mayonaise, de bieslook, de kappertjes, het citroensap, peper en zout.

2

Snij de perziken in tweeën en verwijder de pit.

3

Schep tonijnsalade op de halve perziken.

Informations nutritionnelles

per 100 g
Energie
97 kcal
Vetten
4,4 g
(waarvan verzadigde vetten)
0,4 g
Koolhydraat
3,5 g
Suiker
3 g
Vezels
1,3 g
Zout
0,65 g
Eiwitten
10 g