Vietnamese kipsalade met mangovinaigrette

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Mango, voorgesneden
175 g
Chilipepertje
1
Koriander
10 g
Munt
10 g
Geroosterde pindanoten
50 g
Limoenen
2
Koolsla
125 g
Gesneden gebraden kipfilet, gerookt
150 g
Courgetti
167.5 g
Zout

Vietnamese kipsalade met mangovinaigrette

Bereiding

1

Snijd de mangostukjes in kleine blokjes. Hak de pepertjes heel fijn. Verwijder de zaadlijsten voor een minder pikante versie. Hak de koriander, de munt en de pindanoten grof.

2

Pers de limoenen. Meng het limoensap met de mangostukjes, de gehakte pepertjes, de pindanoten en de verse kruiden. Breng op smaak met zout.

3

Meng de koolsla met de kipstukjes en de courgetti. Werk af met de mango-limoenvinaigrette.

Informations nutritionnelles

per 100 g
Energie
99 kcal
Vetten
4,6 g
(waarvan verzadigde vetten)
0,8 g
Koolhydraat
6,4 g
Suiker
4,4 g
Vezels
1,9 g
Zout
0,3 g
Eiwitten
7,4 g