Vietnamese pho met geglaceerde varkensstukjes

Vietnamese pho met geglaceerde varkensstukjes
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
sojasaus
1 el
honing
1 el
vissaus
1 el
varkensmignonette
2 st
kippenbouillonblokje
2 st
limoensap
2 el
steranijs
2 st
wokgroenten paksoi
400 g
rijstnoedels
125 g
water
1 l
arachideolie
peper
zout

Vietnamese pho met geglaceerde varkensstukjes

Bereiding

1

Meng de sojasaus met de honing en de vissaus. Snij het vlees in hapgrote stukken. Giet het mengsel over de varkensstukjes en laat 5 min. marineren.

2

Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Voeg de steranijs, het limoensap en de wokgroenten toe aan de soep. Laat 10 min. pruttelen. Verhit wat olie in een pan en roerbak de varkensstukjes in 5 min. gaar. Giet er tijdens de laatste minuut de marinade bij.

3

Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking gaar. Verdeel ze over de kommen en overgiet met soep. Werk af met stukjes varkensvlees.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
75kj
Vetten
0,8
Zout
0,9
Eiwitten
5,4